Annerie

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Annerie Doornweerd (1958) en woon op t Harde. Ik ben goed in het creëren van overzicht en mijn opruimkwaliteiten zitten in mijn genen.

Kennis en ervaring deed ik op in de zaak van Pa van den Pol, bij een grote zendingsorganisatie en bij een assurantiebedrijf. Daar leerde ik papieren ordenen en administraties overzichtelijk maken.

Ik vind het fijn anderen te helpen door samen hun vastgelopen situatie vlot te trekken. Met de nadruk op samen! 

Dit alles bij elkaar opgeteld leidde ertoe dat ik in 2005 besloot van mij talenten en ervaringen een zelfstandige onderneming te maken en ben ik organizer geworden.  Het leukste aan mijn werk? Dat ik mensen zie opbloeien omdat hun wanorde afneemt en er weer overzicht en nieuwe ruimte ontstaat.

Via de opleiding maatschappelijk werk, ben ik afgestudeerd als ervaringsgericht psychosociaal therapeut, professional organizer en budgetcoach. Op maandag, dinsdag en woensdag houd ik mij bezig met organizing en begeleiding.

Samen met mijn man Chris sluit ik de week af en geven wij EFT-relatietherapie aan stellen die vastgelopen zijn in negatieve patronen. Dit doen we in de Relatiesmederij. 

www.derelatiesmederij.nl