Welkom

Welkom op mijn site. Ik ben Annerie Doornweerd, professional organizer. Ik help mensen met opruimen in de breedste zin van het woord. Van opruimen in je huis tot je gedachten beter organiseren. Samen met mijn klanten creëer ik rust en ruimte in de chaos die er op dat moment is. We brengen structuur aan in bijvoorbeeld spullen, administratie of geldzaken en zorgen dat er weer overzicht is. 

Het is fijn om je eigen leven in de hand te hebben, maar je hoeft het heus niet allemaal alleen te doen. Misschien ben je tijdelijk het overzicht kwijt door bijvoorbeeld stress of het overlijden van een dierbare. Maar het kan ook zijn dat je regelmatige begeleiding nodig hebt door bijvoorbeeld ADD, ADHD, verzameldrang of een andere psychische aandoening. Wat de oorzaak ook is, samen kunnen we zorgen dat je je leven beter kunt organiseren. Afhankelijk van de situatie kan ik je een duwtje in de goede richting geven of structurele begeleiding. 

Bekijk hier mijn folder: Folder Annerie Doornweerd

Als je de hulp van een ander accepteert betekent het niet dat je gefaald hebt. Het betekent dat je er niet alleen voor staat.